Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | МАТЕЈ 18-19

Пазин ма те ове бар сопкибаске

Пазин ма те ове бар сопкибаске

О Исус преку споредбе сикавѓа кобор ваљани те пазина те на сопкина коркори амен или е јаверен.

18:6, 7, фус.

  • Сој о „бар сопкибаске“? Постапка или ситуација баши која некој ка почминел те постапинел неисправно, ка попуштинел ко морално поглед или ка керел грево

  • О мануш со ка овел сар бар сопкибаске, пошукар ка овел те обесинен леске баро бар ки мен хем те фрден ле ко море

Баро бар

18:8, 9

  • О Исус сикавѓа пе ученикон те циден пестар са со шај те сопкинел лен, чак адава те овел ленге нешто бут важно сар на пример, о вас или и јак

  • Пошукар ка овел те кхува ко е Девлескоро Царство бизо несаве буќа со значинена аменге бут, него те завршина ки Геена, која со претставинела о вечно уништибе

Дали ко мло живото иси нешто со шај те овел бар сопкибаске, хем со ваљани те керав те шај те на сопкинав ман или е јаверен?