Џа ко тексто

Џа ки содрежина

12-18 февруари

МАТЕЈ 14-15

12-18 февруари
 • Гили 93 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Преку некобор џене, о Исус парварѓа бутен“: (10 мин.)

  • Мт 14:16, 17 — О ученикија сине лен само панџ маре хем дуј мачхе (w13-MC 15/7 15 стр., 2 пас.)

  • Мт 14:18, 19 — О Исус парварѓа буте манушен преку пле ученикија (w13-MC 15/7 15 стр., 3 пас.)

  • Мт 14:20, 21 — Бут мануша сине лен корист таро чудо со керѓа ле о Исус (nwtsty повише информацие башо Мт 14:21: „не сметајќи ги жените и децата“; w13-MC 15/7 15 стр., 1 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Мт 15:7-9 — Соске на ваљани те ова лицемерна? (nwtsty повише информацие башо Мт 15:7: „Лицемери“)

  • Мт 15:26 — Со мислинѓа о Исус кеда вакерѓа „тикне џукела“? (nwtsty повише информацие башо Мт 15:26: „децата... кученцата“)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Мт 15:1-20

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) „Предлогија башо разговор“.

 • Прво повторно посета — клипи: (5 мин.) Откеда ка дикхен о клипи, дискутиринен баши лесте.

 • Говор: (6 мин. или похари) w15-MC 15/9 16-17 стр., 14-17 пас. Тема: Те шај те овел тут побари вера, концентририн тут ко Исус.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 135

 • Ов е Јеховаскоро амал — Те овен тут шукар амала: (7 мин.) Мукх о видеоклипи. Пало адава, некобор чхаве, коленцар англедер договоринѓан тут, нека икљон ки бина хем пуч лен: Соске ваљани те дружина амен околенцар со мангена е Јехова? Со шај те сикљове лендар?

 • Поштујн те даде хем те даја“: (8 мин.) Дискусија. Мукх и поучно анимација е насловеа Сар те керав лафи мле родителенцар?

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) jy-MC 8 погл.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 148 хем молитва