Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ИСАИЈА 47-51

О Јехова благословинела околен со шунена ле

О Јехова благословинела околен со шунена ле

48:17

  • О Јехова мангипаја сикавела аменге о друмо кова со водинела ко бахтало живото. Ако шунаја ле, адава ка овел башо амаро шукарипе.

„Мир... сар река“

48:18

  • О Јехова ветинела кај ка дел амен баро мир со ка овел сар мирно река со тхавдела хем никогаш на шуќола

„Праведност сар о морска бранија“

  • Амаре праведна постапке шај те овен сар о бранија ко море кола со никогаш на ачховена