Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ИСАИЈА 63-66

О нево небо хем и неви пхув ка анен бари радост

О нево небо хем и неви пхув ка анен бари радост

Е Девлескоро ветување, кај ка керел са нево таро Исаија 65 поглавје добором тано сигурно со о Јехова баши лесте керела лафи сар те пхене веќе уло

О Јехова керела нево небо хем и неви пхув; адава со сине англедер нане те сетина амен ки лесте

65:17

Сој тано о нево небо?

  • Неви влада која со ка анел ки Пхув правда

  • Ој почминѓа те владинел ко небо таро 1914 берш, кеда о Исус уло Цари ко е Девлескоро Царство

Сој тани и неви пхув?

  • Мануша таро са о народија, чхибја хем расе кола со спремно прифатинена и неви влада таро небо

Ки која смисла адава со сине англедер нане те сетина амен ки лесте?

  • Са о лошна споменија — и физичко, психичко или емоционално дукх — ка цидел пе засекогаш

  • О верна мануша ка овен чаче бахтале хем секова диве ка сетинен пе само ко шукар буќа