Џа ко тексто

Џа ки содрежина

27 февруари — 5 март

ИСАИЈА 63-66

27 февруари — 5 март
 • Гили 19 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • О нево небо хем и неви пхув ка анен бари радост“: (10 мин.)

  • Иса 65:17 — „Адава со сине англедер нане те сетина амен ки лесте“ (ip-2 383, 23 пас.)

  • Иса 65:18, 19 — Ка овел бари радост (ip-2 384, 25 пас.)

  • Иса 65:21-23 — О живото ка овел шужо, хем о мануша ка осетинен пе безбедно (w12 15/9 9, 4-5 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Иса 63:5 — Со значинена о лафија „и холи мли поддржинела ман“? (w07 15/1 11, 6 пас.)

  • Иса 64:8 — Сар о Баро Грнчари, о Јехова, употребинела пли власт упро мануша? (w13 15/6 24-25, 3-5 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Иса 63:1-10

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) Еф 5:33. Сикав башо чачипе.

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) 1Ти 5:8; Тит 2:4, 5. Сикав башо чачипе.

 • Говор: (6 мин. или похари) Иса 66:23; w06 1/11 30-31, 14-17 пас. Тема: Амаре состанокија — секогаш сине дело таро амаро обожавање.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА