Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ЕСТИРА 1-5

И Естира бранинѓа е Девлескере народо

И Естира бранинѓа е Девлескере народо

И Естира сикавѓа бари вера хем храброст кеда бранинѓа е Девлескере народо

  • Кеда некој авела сине англо цари бизо те овел лестар викимо, о цари шај сине те мударел ле. И Естира на сине викими таро цари 30 диве

  • О Цари Ахасвер, каске со мислинела пе кај сине о Ксеркс I, сине насилно мануш. Јекх пути нарединѓа несаво мануш те овел чхиндо ко екваш хем сикавдо англо јавера те шај те предупрединел лен. Исто аѓаар, адалеске со на шунѓа ле и Астина, цидинѓа ла ма те овел царица

  • И Естира мора сине те вакерел кај тани Еврејка хем те убединел е царе кај сине ховавдо таро пло советнико касте со сине ле доверба