Џа ко тексто

Џа ки содрежина

29 февруари — 6 март

ЕСТИРА 1-5

29 февруари — 6 март
 • Гили 86 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • И Естира бранинѓа е Девлескере народо“: (10 мин.)

  • [Мукх о видеоклипи Увод башо лил Естира.]

  • Ес 3:5-9 — О Аман родела сине начин те уништинел е Девлескере народо (ia 131, 18-19 пас.)

  • Ес 4:11 — 5:2 — И Естира на дарандили дали ка мерел соске сине ла вера (ia 125, 2 пас.; 134, 24-26 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Ес 2:15 — Сар и Естира сикавѓа кај тани скромно хем кај иси ла самосовладување? (w06 1/3 9, 7 пас.)

  • Ес 3:2-4 — Соске о Мардохеј одбинѓа те поклонинел пе е Аманеске? (ia 131, 18 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: Ес 1:1-15 (4 мин. или похари)

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) Нудин и брошура Шун е Девле. Пхрав туке друмо баши повторно посета.

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) Сикав сар те керел пе повторно посета некасте со леља и брошура Шун е Девле, хем керен лафи баши 2 хем 3 страна. Пхрав туке друмо баши јавер повторно посета.

 • Библиско студија: (6 мин. или похари) Сикав јекх библиско студија е брошураја Шун е Девле хем џивдин вечно, 4-5 страна, ако англедер о станари леља и брошура Шун е Девле (km 7/12 3, 4 пас.)

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 71

 • Потребе е собраниескере: (10 мин.)

 • Сар користинела аменге и неви програма башо состанок хем о листија спремибаске?: (5 мин.) Дискусија. Пуч е објавителен те вакерен сар користинела ленге и неви програма башо состанок. Охрабрин лен шукар те спреминен пе те шај те овел лен побари корист таро состанок.

 • Проучибе и Библија ки дворана: ia 10 погл., 1-11 пас. хем и рамка „Колку долго траела сушата во времето на Илија? (30 мин.)

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 149 хем молитва