Џа ко тексто

Џа ки содрежина

22-28 февруари

НЕЕМИЈА 12-13

22-28 февруари
 • Гили 106 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Корисна буќа со сикљоваја таро Неемија“: (10 мин.)

  • Не 13:4-9 — Циде тут таро лошно друштво (w13 15/8 4, 5-8 пас.)

  • Не 13:15-21 — Чхив о духовна буќа ко прво тхан (w13 15/8 5-6, 13-15 пас.)

  • Не 13:23-27 — Ов пенџардо сар чачутно христијани (w13 15/8 6-7, 16-18 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Не 12:31 — Соске гиљаваја теократска гиља? (w06 1/2 11, 7 пас.)

  • Не 13:31б — Башо со молинела сине о Неемија е Јехова? (w11 1/2 14, 3-5 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: Не 12:1-26 (4 мин. или похари)

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) Нудин и покана баши Спомен-свеченост некаске со на сикавѓа баро интерес.

 • Прво пути: (4 мин. или похари) Нудин и покана баши Спомен-свеченост хем и Стражарска кула некаске со сикавѓа искрено интерес. Пхрав туке друмо баши повторно посета.

 • Библиско студија: (6 мин. или похари) Е лилеа Што учи Библијата, ки 206-208 страна, објаснин е интересентеске со и тани и Спомен-свеченост. Нудин леске помош те шај те авел.

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 5

 • Канин секас ко тло подрачје ки Спомен-свеченост!“: (15 мин.) Дискусија. Објаснин сар о собрание ка проповединел ко пло подрачје. Кеда ка керен лафи башо дело „Со шај те кере“, мукх о видеоклипи баши Спомен-свеченост. Охрабрин саринен те ден пло најшукар ки акаја акција хем те грижинен пе секаске со ка сикавел интерес. Те керел пе јекх приказ.

 • Проучибе и Библија ки дворана: ia 9 погл., 14-24 пас. хем повторибе о поглавје (30 мин.)

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 147 хем молитва