Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

О најшукар начин те џивдинел пе

О најшукар начин те џивдинел пе

Е тернен ки е Јеховаскири организација иси лен бут можностија. Дикх о видеоклипи Најдобриот начин на живот те дикхе сар и Камерон шукар користинѓа пло тернипе. Пало адава, одговорин ко пучиба со и теле. (Џа ко jw.org хем кхув ко БИБЛИСКИ УЧЕЊА > ТИНЕЈЏЕРИ.)

  • Со сине секогаш важно е Камеронаке?

  • Кеда хем сар одлучинѓа те бајрарел пли служба?

  • Сар спреминѓа пе те служинел ки пхув коте со иси побари потреба?

  • Саве предизвикија сине ла џикоте служинѓа ки јавер пхув?

  • Сар шај те поможинел туке адава со ка служине е Јеховаске ко тхан коте со на служинѓан англедер?

  • Саве берекетија сине е Камерона?

  • Соске и служба башо Јехова тани о најшукар начин те џивдинел пе?

  • Саве јавера можностија иси е тернен ки е Јеховаскири организација?