Џа ко тексто

Џа ки содрежина

1-7 февруари

НЕЕМИЈА 1-4

1-7 февруари
 • Гили 126 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • О Неемија мангела сине о чачутно обожавање“: (10 мин.)

  • [Мукх о видеоклипи Увод башо лил Неемија.]

  • Не 1:11 — 2:3 — О Неемија сине бахтало соске о чачутно обожавање напредуњела сине (w06 1/2 9, 7 пас.)

  • Не 4:14 — Кеда о мануша сине против о чачутно обожавање, е Неемијаске поможинѓа адава со размислинела сине башо Јехова (w06 1/2 10, 3 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Не 1:1; 2:1 — Соске шај те вакера кај о „бишто берш“ со и спомнимо ко Неемија 1:1 хем 2:1 рачунинела пе тари исто почетно точка? (w06 1/2 8, 5 пас.)

  • Не 4:17, 18 — Сар шај некој те градинел јекхе вастеа? (w06 1/2 9, 1 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: Не 3:1-14 (4 мин. или похари)

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Спремин о презентацие башо акава масек: (15 мин.) Дискусија. Мукх о дуј видеоклипија со сикавена о презентацие сар пример, хем пало адава керен лафи башо главна мисле. Вакер сар о објавители пхравѓа друмо баши повторно посета. Охрабрин е објавителен те пишинен пли презентација.

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 103

 • Панда акана планирин те ове помошно пионери ко март или април: (15 мин.) Дискусија. Кер лафи башо несаве мисле тари статија „Бајрар тли радост ко периоди кеда тани и Спомен-свеченост“ (km 2/14 2). Истакнин кобор тано важно те планиринел пе англедер (Из 21:5). Интервјуирин дује објавителен кола со служинена сине сар помошна пионерија. Саве проблемија ваљани сине те накхавен? Кобор сине бахтале?

 • Проучибе и Библија ки дворана: ia 8 погл., 1-16 пас. (30 мин.)

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 135 хем молитва