Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ДЕЛА 19-20

„Пазининен ки туменде хем ко цело стадо“

„Пазининен ки туменде хем ко цело стадо“

20:28, 31, 35

О старешине парварена, заштитинена е стадо хем грижинена пе леске. Ола на бистрена кај секова бакхро тано платимо е Исусескере скапоцено ратеа. О христијања чаче ценинена хем мангена околен со, исто сар о Павле, дена пестар са башо стадо.