Џа ко тексто

Џа ки содрежина

3-9 декември

ДЕЛА 9-11

3-9 декември
 • Гили 115 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Јекх сурово прогонители уло ревносно проповеднико“: (10 мин.)

  • Де 9:1, 2 — О Савле сурово прогонинела сине е Исусескере ученикон (bt-MC 60 стр., 1-2 пас.)

  • Де 9:15, 16 — О Савле сине биримо те сведочинел башо Исус (w16.06-MC 7 стр., 4 пас.)

  • Де 9:20-22 — О Савле уло ревносно проповеднико (bt-MC 64 стр., 15 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Де 9:4 — Соске о Исус пучља е Савле: „Соске прогонинеа ман?“ (bt-MC 60-61 стр., 5-6 пас.)

  • Де 10:6 — Соске тано важно адава со о Петар ачхило те совел ко јекх мануш со керела сине бути кожаја? (nwtsty повише информацие)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Де 9:10-22

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 58

 • Потребе е собраниескере: (8 мин.)

 • Со керела амари организација: (7 мин.) Мукх о видеоклипи башо декември Со керела амари организација.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) jy-МC 44 погл.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 59 хем молитва