Џа ко тексто

Џа ки содрежина

24-30 декември

ДЕЛА 17-18

24-30 декември
 • Гили 58 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Ов сар о апостол Павле кеда проповединеа хем сикавеа е јаверен“: (10 мин.)

  • Де 17:2, 3 — Кеда сикавела сине е јаверен, о Павле користинела сине е Девлескоро Лафи хем дела сине доказија со темелинена пе ко адава со сине пишимо (nwtsty повише информацие)

  • Де 17:17 — О Павле проповединела сине сегде кај со сине мануша (nwtsty повише информацие)

  • Де 17:22, 23 — О Павле приметинела сине деталија хем трудинела пе сине те поставинел заедничко темели (nwtsty повише информацие)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Де 18:18 — Со шај те вакера башо е Павлескоро завет? (w08-MC 15/5 32 стр., 5 пас.)

  • Де 18:21 — Сар шај те џа пало е Павлескоро пример џикоте трудинаја амен те исполнина амаре духовна целија? (nwtsty повише информацие)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Де 17:1-15

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 70

 • Темелно проповедин хем сикав башо шукар хабери: (15 мин.) Дискусија. Мукх о видеоклипи Фамилијарно рат: Павле — темелно проповединела сине о шукар хабери. Пало адава пуч: Со халили и фамилија таро клипи башо адава сар те керен пошукар и служба? Кола буќа тари е Павлескири служба сине спремна те керен? Саве берекетија сине лен? Саве идее иси тут баши Фамилијарно рат?

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) jy-MC 47 погл.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 151 хем молитва