Џа ко тексто

Џа ки содрежина

О Павле хем о Варнава англо Сергиј Павле

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ДЕЛА 12-14

О Варнава хем о Павле керена сине ученикија ко дур тхана

О Варнава хем о Павле керена сине ученикија ко дур тхана

13:12, 48; 14:1, 21, 22

Иако сине лен баро противибе, о Павле хем о Варнава дена сине са пестар те шај те поможинен е кротка манушенге те овен христијања.

  • Ола проповединена сине е манушенге таро различна културе

  • Ола охрабринена сине е неве ученикон те ачховен верна