Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ИСАИЈА 1-5

„Те џа ки е Јеховаскири планина“

„Те џа ки е Јеховаскири планина“

2:2, 3

„Ко последна диве“

О време акана со живинаја

„И планина коте сој е Јеховаскоро кхер“

О Јехова бајрарѓа о чачутно обожавање

„Са о народија ка џан ки лате“

Адала со прифатинена о чачутно обожавање тане сар јекх народо

„Авен! Те џа ки е Јеховаскири планина“

О чачутне слуге е Девлескере викинена е јаверен да те џан ленцар

„Ов ка сикавел амен башо пле друмија, хем амен ка џа ко лескере друмија“

Преку е пло Лафи, о Јехова сикавела амен хем поможинела амен те џа ко лескере друмија

2:4

„Ола повише нане те сикљон те марен пе“

О Исаија пишинѓа кај е Јеховаскере слуге таро оружје ка керен земјоделска алатија. Адава значинела кај ола ка трудинен пе те овел мир. Башо саве земјоделска алатија керела пе лафи?

„О мачија ко плугија“

1) Е плугоја рандела пе сине и пхув. Несаве плугија сине керде таро бакари или тари бронза (1Са 13:20).

„О копја ко српија“

2) О српи со користинена ле сине ко пурано време шај сине кердо таро метално дело со чхинела хем рачка. Леа кроинена пе сине о дракха (Иса 18:5).