Џа ко тексто

Џа ки содрежина

5-11 декември

ИСАИЈА 1-5

5-11 декември
 • Гили 107 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Те џа ки е Јеховаскири планина“: (10 мин.)

  • [Мукх о видеоклипи Увод башо лил Исаија.]

  • Иса 2:2, 3 — „И планина коте сој е Јеховаскоро кхер“ преставинела о чачутно обожавање (ip-1 38-42, 6-11 пас.; 45, 20-21 пас.)

  • Иса 2:4 — Е Јеховаскере слуге повише нане те сикљон те марен пе (ip-1 46-47, 24-25 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Иса 1:8, 9 — Сар и сионско чхај „ачхили сар колиба ки нива дракхенцар“? (w06 1/12 8, 5 пас.)

  • Иса 1:18 — Со значинена е Јеховаскере лафија: „Авен те решина о буќа машкари аменде“? (w06 1/12 8, 6 пас.; ip-1 28, 15 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Иса 5:1-13

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Спремин о презентацие башо акава масек: (15 мин.) Дискусија башо „Презентацие сар пример“. Мукх о презентацие сар пример хем пало адава керен лафи башо главна мисле. Охрабрин е објавителен те керен пли презентација.

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 139

 • Потребе е собраниескере: (7 мин.) Јавер опција тани те дискутиринел пе со сикљоваја таро Годишнико (yb16-SB 32, 3 пас. – 34, 1 пас.)

 • Кер пошукар и служба — сикав делотворно е лилеа Зачувај ја Божјата љубов: (8 мин.) Дискусија. Поттикнин околен со ка овел лен и задача те водинен библиско курси ко состанок, те икерен пе ко советија таро лил Школа за служба, 261-262 стр.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) kr 5 погл., 1-9 пас.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 154 хем молитва

  Забелешка: Прво шунен и музика тари гили, а пало адава гиљавен ла.