Џа ко тексто

Џа ки содрежина

19-25 декември

ИСАИЈА 11-16

19-25 декември
 • Гили 143 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • И Пхув ка овел пхерди пенџарипаја башо Јехова“: (10 мин.)

  • Иса 11:3-5 — И правда ка владинел засекогаш (ip-1 160-161, 9-11 пас.)

  • Иса 11:6-8 — Ка овел мир машкар о мануша хем о животнија (w12 15/9 9-10, 8-9 пас.)

  • Иса 11:9 — Са о мануша ка сикљон башо Јехова (w16.06 8, 9 пас.; w13 1/6 7)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Иса 11:1, 10 — Сар шај о Исус Христос те овел и „фиданка... таро чхиндо каш е Јесејескоро“ хем „о корено е Јесејескоро“? (w06 1/12 9, 5 пас.)

  • Иса 13:17 — Ки сави смисла е Медијцонге о сребро на значинела сине ништо хем на радујнена пе сине е златоске? (w06 1/12 10, 9 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Иса 13:17 — 14:8

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) Јов 34:10. Сикав башо чачипе.

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) Про 8:9; 1Јо 5:19. Сикав башо чачипе.

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) lv 54, 9 пас. Сикав сар шај те ресел пе џи ко вило е интересентескоро.

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА