Џа ко тексто

Џа ки содрежина

12-18 декември

ИСАИЈА 6-10

12-18 декември
 • Гили 116 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • О Месија исполнинѓа о пророштвија“: (10 мин.)

  • Иса 9:1, 2 — Англедер сине пророчимо кај ка проповединел ки Галилеја (w11 15/8 10, 13 пас.; ip-1 124-126, 13-17 пас.)

  • Иса 9:6 — Сине вакердо кај ка овен ле повише улоге (w14 15/2 12, 18 пас.; w07 15/5 6)

  • Иса 9:7 — Лескири влада ка анел чачутно мир хем правда (ip-1 132, 28-29 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Иса 7:3, 4 — Соске о Јехова спасинѓа е лошно царе е Ахазе? (w06 1/12 9, 3 пас.)

  • Иса 8:1-4 — Сар исполнинѓа пе акава пророштво? (it-1-Е 1219; ip-1 111-112, 23-24 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Иса 7:1-17

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) g16.6, насловна страна.

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) g16.6, насловна страна.

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) lv 34, 18 пас. Сикав сар шај те ресел пе џи ко вило е интересентескоро.

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА