Џа ко тексто

Џа ки содрежина

4-10 декември

СОФОНИЈА 1 — АГЕЈ 2

4-10 декември
 • Гили 27 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Роден е Јехова англедер те авел лескоро диве е хољакоро“: (10 мин.)

  • [Мукх о видеоклипи Увод башо лил Софонија.]

  • Сф 2:2, 3 — Роден е Јехова, роден и праведност хем и кроткост (w01 15/2 18-19 стр., 5-7 пас.)

  • [Мукх о видеоклипи Увод башо лил Агеј.]

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Сф 1:8 — Ко со предупрединела амен акава стихо? (w07 15/11 11 стр., 3 пас.)

  • Аг 2:9 — Соске о храми со градинѓа ле о Зоровавел сине ле побари слава таро е Соломонескоро храми? (w07 1/12 9 стр., 3 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Аг 2:1-14

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Спремин о презентацие башо акава масек: (15 мин.) Дискусија башо „Презентацие сар пример“. Мукх о видеоклипија. Пало секова видеоклипи дискутиринен баши лесте. Охрабрин е објавителен те ден кобор со шај повише о Разбудете се! бр. 6, 2017 берш. Ама, на ваљани те мукха о списание адаленге со нане кхере соске мангаја лично те кера ленцар лафи.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 23

 • Потребе е собраниескере: (5 мин.)

 • И чисто чхиб керела те овел мир хем јекхипе (Сф 3:9): (10 мин.) Дискусија ленди тари Стражарска кула таро 15 август, 2012 берш, 12 страна, 4 пасус. Мукх о видеоклипи Душмања кола со уле амала.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) kr 22 погл., 8-16 пас.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 22 хем молитва