Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | МАЛАХИЈА 1-4

Дали тле бракоја фалинеа е Јехова?

Дали тле бракоја фалинеа е Јехова?

2:13-16

  • Ко е Малахијаскере диве, бут Израелција развединена пе сине бизи несави посебно причина. О Јехова на прифатинела сине о обожавање околенгоро со на сине верна пумаре брачна партнеренге

  • О Јехова денѓа берекетија околенге со поштујнена сине пе брачно партнере

Сар шај авдиве о брачна партнерија те сикавен верност пле...

  • мисленцар?

  • јакхенцар?

  • лафенцар?