Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ЛУКА 19-20

Те сикљова тари споредба башо деш мине

Те сикљова тари споредба башо деш мине

19:12-24

Кој тано претставимо ки акаја споредба?

  1. О Господари тано о Исус.

  2. О робија тане е Исусескере помазиме ученикија.

  3. О паре со денѓа о Господари е робонге претставинена и скапоцено одговорност со иси лен о помазаникија те проповединен хем те сикавен е манушен.

Акале споредбаја о Исус предупрединѓа пле помазиме следбеникон со ка овел ако уле сар адава лошно робо. О Исус очекујнела лескере ученикија те користинен пло време, сила па чак о материјална буќа те шај те поможинен повише манушенге те овен лескере ученикија.

Сар шај те ова сар о верна помазаникија кеда проповединаја хем сикаваја е манушен?