Џа ко тексто

Џа ки содрежина

13-19 август

ЛУКА 19-20

13-19 август
 • Гили 57 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Те сикљова тари споредба башо деш мине“: (10 мин.)

  • Лк 19:12, 13 — Јекх мануш тари царско фамилија денѓа мине пле робонге те шај те керен ленцар бути џикоте ов на иранела пе (jy-MC 232 стр., 2-4 пас.)

  • Лк 19:16-19 — О верна робија сине лен различна способностија, ама секој лендар добинѓа награда (jy-MC 232 стр., 7 пас.)

  • Лк 19:20-24 — Јекх лошно робо на керѓа бути е минаја хем адалеске нашавѓа бут (jy-MC 233 стр., 1 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Лк 19:43 — Сар исполнинѓе пе е Исусескере лафија? (nwtsty повише информацие)

  • Лк 20:38 — Сар е Исусескере лафија керена позорали амари вера ко воскресение? (nwtsty повише информацие)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Лк 19:11-27

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) „Предлогија башо разговор“.

 • Прво повторно посета — клипи: (5 мин.) Мукх о клипи хем дискутиринен баши лесте.

 • Говор: (6 мин. или похари) w14-MC 15/8 29-30 стр. Тема: Дали о лафија е Исусескере сој пишиме ко Лука 20:34-36 тане башо воскресение со ка овел ки Пхув?

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА