Џа ко тексто

Џа ки содрежина

7-13 август

ЕЗЕКИЕЛ 28-31

7-13 август
 • Гили 85 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • О Јехова наградинѓа е паганско народо“: (10 мин.)

  • Езе 29:18 — О цари Навуходоносор на сине наградимо иако освојнѓа о Тир (ip-1 252, 20 пас.)

  • Езе 29:19 — О цари Навуходоносор добинѓа о Египет сар награда адалеске со уништинѓа о Тир (jr 161, 14 пас.)

  • Езе 29:20 — О Јехова наградинѓа е Вавилонцон соске керѓе адава со мангља ов (w07 1/8 9, 1 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Езе 28:12-19 — Сави сличност иси машкар о владетелија таро Тир хем о Сатана? (w05 15/10 23-24, 10-13 пас.)

  • Езе 30:13, 14 — Сар исполнинѓа пе акава пророштво? (w03 1/7 32 1-3 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Езе 29:1-12

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Спремин о презентацие башо акава масек: (15 мин.) Дискусија башо „Презентацие сар пример“. Мукх о видеоклипија. Пало секова видеоклипи, дискутиринен баши лесте. Охрабрин е објавителен ко пле презентацие те спомнинен несаве настанија со овена ко свето хем те користинен о видеоклипи Мангеа ли те шуне шукар хабери? кеда нудинена и брошура Шукар хабери.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 82

 • Потребе е собраниескере: (5 мин.) Јавер опција тани те дискутиринел пе со сикљоваја таро Годишнико (yb17-SB 35-36).

 • Нека овен тут понадари да особине сар е Девлескере — понизност“: (10 мин.) Дискусија. Мукх о видеоклипи Аракх тут таро адава со шај те чхинавел тут те ачхове верно — гордост.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) kr „петти дел — Образовна програма на Царството — Царот ги поучува своите поданици“, 16 погл., 1-5 пас., и рамка „Семејна вечер посветена на Јехова“ хем и рамка „Годишни собири што го зајакнуваат единството на Божјиот народ“

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 20 хем молитва