Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ЕЗЕКИЕЛ 35-38

О Гог таро Магог панда хари ка овел уништимо

О Гог таро Магог панда хари ка овел уништимо

И Библија вакерела аменге саве буќа ка овен англедер те овел уништимо о Гог таро Магог хем пало адава.

 • От 17:16-18

  И бари неволја ка почминел кеда ка овел уништимо о

 • Езе 38:2, 11, 15

  Е Јеховаскоро народо ка овел нападимо таро

 • От 16:16

  О Јехова ка уништинел о Гог таро Магог ки војна

 • От 20:4

  О Христос ка владинел

Сар шај духовно те спреминав ман башо напад со ка керел ле о Гог таро Магог?