Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ЕЗЕКИЕЛ 32-34

Е стражаре иси ле бари одговорност

Е стражаре иси ле бари одговорност

О стражарија обично терѓона сине ко ѕидија е дизјакере или ко куле, сине лен задача те предупрединен е манушен ако авела несави опасност. Ки симболично смисла, о Јехова денѓа задача е Езекиелеске те овел „стражари ко е Израелескоро кхер“.

  • 33:7

    О Езекиел предупрединѓа е Израелцон кај шај те овен мударде ако на цидена пе таро лошна друмија

    Сави порака таро Јехова вакераја амен авдиве?

  • 33:9, 14-16

    Адалеа со предупрединела сине е манушен, о Езекиел шај сине те спасинел пло живото хем е јаверенгоро

    Со ваљани те поттикнинел амен те проповедина акаја важно порака со денѓа ла аменге о Јехова?