Џа ко тексто

Џа ки содрежина

29 август — 4 септември

ПСАЛМИ 110-118

29 август — 4 септември
 • Гили 61 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Солеа те иранав е Јеховаске?“: (10 мин.)

  • Пс 116:3, 4, 8 — О Јехова спасинѓа е псалмисте таро мерибе (w87 15/3 24, 5 пас.)

  • Пс 116:12 — О псалмисти мангља те сикавел пли благодарност е Јеховаске (w09 15/7 29, 4-5 пас.; w98 1/12 24, 3 пас.)

  • Пс 116:13, 14, 17, 18 — Ов сине одлучно те исполнинел са со ветинѓа е Јеховаске (w10 15/4 27, рамка)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Пс 110:4 — Башо саво сојуз керела пе лафи ко акава стихо? (w14 15/10 11, 15-17 пас.; w06 1/9 14, 1 пас.)

  • Пс 116:15 — Соске акава стихо на ваљани те применинел пе башо муло кеда иси говор башо погреб? (w12 15/5 22, 2 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Пс 110:1 — 111:10

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) ll 16. Пхрав туке друмо баши повторно посета

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) ll 17. Пхрав туке друмо баши јавер повторно посета

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) bh 179-181, 17-19 пас. Поможин е интересентеске те хаљовел сар шај те применинел о материјали

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 82

 • Сикав башо чачипе“: (7 мин.) Дискусија.

 • Посебно акција те дел пе и Стражарска кула ко септември“: (8 мин.) Дискусија. Мукх и прво презентација сар пример башо септември, хем пало адава керен лафи башо главна мисле. Охрабрин е објавителен те ден пестар са ки акаја акција хем те служинен сар помошна пионерија.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) ia 23 погл., 1-14 пас.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 144 хем молитва

  Забелешка: Прво мукхен и музика тари гили, хем пало адава шај те гиљавен ла.