Џа ко тексто

Џа ки содрежина

22-28 април

1. КОРИНЌАНИТЕ 14-16

22-28 април
 • Гили 22 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • О Девел ка овел ’сариненге са‘“: (10 мин.)

  • 1Ко 15:24, 25 — О Месијанско Царство ка уништинел са е Девлескере душманен (w98-MC 1/7 21 стр., 10 пас.)

  • 1Ко 15:26 — О мерибе ка овел уништимо (kr-MC 237 стр., 21 пас.)

  • 1Ко 15:27, 28 — О Христос ка предајнел о Царство е Јеховаске (w12-MC 15/9 12 стр., 17 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • 1Ко 14:34, 35 — Дали о апостол Павле забранинѓа е џувленге те керен лафи? (w12-MC 1/9 9 стр., рамка)

  • 1Ко 15:53 — Со значинена о лафија бесмртност хем нераспадливост? (it-1-E 1197-1198 стр.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) 1Ко 14:20-40 (th 10 лекција)

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 69

 • Потребе е собраниескере: (15 мин.)

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) jy-MC 63 погл.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 126 хем молитва