Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | 1. КОРИНЌАНИТЕ 7-9

Адава со на сиан ко брако шај те овел поклон

Адава со на сиан ко брако шај те овел поклон

7:32, 35, 38

Ко берша со накхле, бут христијања халиле кај адала со нане ко брако шај те овен лен несаве посебна предностија, на пример, поможинела ленге те служинен ки побари мера, те овен лен различна амала хем те овен попаше е Јеховаја.

Проповедибе ки Австралија, ко 1937 берш; јекх пхен ресела ко Мексико ко 1947 берш, коте со сине бичхалди пало дипломирибе ко Гилеад

Јекх пхрал проповединела ко Бразил; Школа башо полновремена објавителија ко Малави

РАЗМИСЛИБАСКЕ: Ако на сиан ко брако, сар шај ко најшукар начин те користине тле околностија?

Сар шај о јавера таро собрание те охрабринен хем те поддржинен околен со нане ко брако?