Џа ко тексто

Џа ки содрежина

1-7 април

1. КОРИНЌАНИТЕ 7-9

1-7 април
 • Гили 136 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Адава со на сиан ко брако шај те овел поклон“: (10 мин.)

  • 1Ко 7:32 — О христијања со нане ко брако шај повише те концентриринен пе ки служба башо Јехова адалеске со нане лен брачна одговорностија (w11-MC 15/1 17 стр., 3 пас.)

  • 1Ко 7:33, 34 — О христијања кола сој ко брако грижинена пе „башо буќа таро свето“ (w08-MC 15/7 27 стр., 1 пас.)

  • 1Ко 7:37, 38 — О христијања со одлучинена те на кхувен ко брако те шај ки побари мера те служинен е Јеховаске керена „панда пошукар“ таро адала сој ко брако (w96-MC 15/10 12 стр., 14 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • 1Ко 7:11 — Ко кола ситуацие јекх христијани шај ка одлучинел те одвојнел пе таро пло брачно партнери? (lv-MC 220 стр., 2 пас. — 221 стр., 2 пас.)

  • 1Ко 7:36 — Сар акава совет шај те поможинел адаленге со мангена те кхувен ко брако? (w00-MC 15/7 31 стр., 2 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) 1Ко 8:1-13 (th 5 лекција)

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 127

 • Користин шукар адава со на сиан ко брако: (15 мин.) Мукх о видеоклипи. Пало адава пуч: Саве предизвикија иси несаве христијанен со нане ко брако? (1Ко 7:39). Сар е Јефтајескири чхај тани шукар пример? Сар о Јехова наградинела околен сој леске верна ко са? (Пс 84:11). Сар шај о јавера таро собрание те охрабринен адален со нане ко брако? Кола тане несаве буќа со шај те керен ки служба башо Јехова адала со нане ко брако?

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) jy-MC 61 погл.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 42 хем молитва