Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | МАТЕЈ 27-28

„Џан хем керен ученикија“ — соске, коте хем сар?

„Џан хем керен ученикија“ — соске, коте хем сар?

28:18-20

Соске? О Јехова денѓа бари власт е Исусеске

Коте? О Исус заповединѓа пле учениконге те керен ученикија „таро са о нацие“

И задача те сикава е јаверен те икерен е Исусескере заповедија панда важинела

  • Сар сикаваја е јаверен те икерен е Исусескере заповедија?

  • Сар поможинаја амаре интересентенге те икерен адава со сикавела сине о Исус?

  • Сар поможинаја амаре интересентенге те џан пало е Исусескоро пример?