Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | МАТЕЈ 26

И Пасха хем и Спомен-свеченост — сличностија хем разлике

И Пасха хем и Спомен-свеченост — сличностија хем разлике

26:18

Со иси ки слика?

Кола таро акала буќа исто аѓаар користинена пе ки Спомен-свеченост?