Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | МАРКО 1-2

„Простиме тане тле гревија“

„Простиме тане тле гревија“

2:5-12

Со шај те сикљова таро акава чудо?

  • Насваљоваја соске наслединѓем о грево

  • Е Исусе сине власт те простинел о гревија хем моќ те сасљарел е насвален

  • Кеда ка владинел е Девлескоро Царство, о Исус ка цидел о грево хем о насвалипа засекогаш

Сар шај о лафија таро Марко 2:5-12 те поможинен манге те истрајнав кеда сиум насвало?