Џа ко тексто

Џа ки содрежина

16-22 април

МАРКО 1-2

16-22 април
 • Гили 130 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Простиме тане тле гревија“: (10 мин.)

  • [Мукх о клипи Увод башо лил Марко.]

  • Мр 2:3-5 — О Исус, поттикнимо таро сочувство, простинѓа о гревија јекхе манушескере со сине парализиримо (jy-MC 67 стр., 3-5 пас.)

  • Мр 2:6-12 — О Исус сикавѓа кај леске денди власт те простинел гревија (nwtsty повише информацие башо Мр 2:9: „Што е полесно“)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Мр 1:11 — Со значинена акала лафија со вакерѓа лен о Јехова е Исусеске? (nwtsty повише информацие башо Мр 1:11: „од небото се слушна глас“, „Ти си мојот... Син“, „Ти си по мојата волја“)

  • Мр 2:27, 28 — Соске о Исус баши песте пхенѓа кај тано „Господари е саботакоро“? (nwtsty повише информацие башо Мр 2:28: „Господар... на саботата“)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Мр 1:1-15

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) „Предлогија башо разговор“. Одговорин ко приговор со често вакерена ле ко тумаро подрачје.

 • Прво повторно посета: (3 мин. или похари) „Предлогија башо разговор“.

 • Дујто повторно посета — клипи: (5 мин.) Мукх о клипи хем дискутиринен баши лесте.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 44

 • „На аљум те викинав адален сој праведна, него адален сој грешна“: (7 мин.) Дискусија. Мукх о видеоклипи Таро затворенико уљум бахтало мануш. Пало адава пуч: Со поможинѓа е Доналде те аракхел о чачутно бахталипе? Сар шај те ова непристрасна сар о Исус кеда сием ки служба? (Мр 2:17)

 • О Јехова простинела великодушно: (8 мин.) Дискусија. Мукх о видеоклипи Јехова, ка чхивав тут ко прво тхан. Пало адава пуч: Сар хем соске и Анелиса иранѓа пе ко Јехова? (Иса 55:6, 7) Сар шај те користине акава искуство те поможине адаленге со цидинѓе пе таро Јехова?

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) jy-MC 17 погл.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 86 хем молитва