Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ЕРЕМИЈА 17-21

Мукх о Јехова те обликујнел о начин сар размислинеа хем сар понашинеа тут

Мукх о Јехова те обликујнел о начин сар размислинеа хем сар понашинеа тут

Мукх о Јехова те обликујнел тут

18:1-11

  • О Јехова обликујнела амаре духовна особине аѓаар со дела амен советија или поуке

  • Ваљани те ова послушна хем спремно те кера промене

  • О Јехова никогаш на чхивела амен силаја те кера нешто со на мангаја

О грнчари шај те предомислинел пе таро јекх чаро те керел јавер

  • Адалеске со о Јехова денѓа амен слободно волја, шај те бирина дали ка мукха те обликујнел амен или на

  • О Јехова постапинела е манушенцар според адава сар ола реагиринена ко водство со авела лестар

Со ваљани о Јехова те обликујнел ки манде?