Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ЕРЕМИЈА 25-28

Ов храбро сар о Еремија

Ов храбро сар о Еремија

О Еремија вакерѓа кај о Ерусалим ка овел уништимо сар о Сило

26:6

  • О ковчег е сојузескоро, со преставинела сине е Јеховаскири присутност, несаво време сине ко Сило

  • О Јехова мукхља о Филистејција те лен о ковчег, хем ов никогаш на сине ирамо ко Сило

О свештеникија, о пророкија, хем са о мануша мангле те мударен е Еремија

26:8, 9, 12, 13

  • О мануша астарѓе е Еремија адалеске со пророкујнѓа против о Ерусалим хем о храми

  • О Еремија на откажинѓа пе хем на нашља

О Јехова заштитинѓа е Еремија

26:16, 24

  • О Еремија ачхило храбро, хем о Јехова на мукхља ле коркори

  • О Јехова охрабринѓа е Ахикаме те поможинел е Еремијаске

Адалеске со о Јехова поможинѓа хем охрабринѓа е Еремија, ов шај сине 40 берш те проповединел порака со о мануша на мангле те шунен