Џа ко тексто

Џа ки содрежина

10-16 април

ЕРЕМИЈА 22-24

10-16 април
 • Гили 52 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Иси тут ли вило со пенџарела е Јехова?“: (10 мин.)

  • Ере 24:1-3 — О Јехова спорединѓа е манушен смоквенцар (w13 15/3 8, 2 пас.)

  • Ере 24:4-7 — О шукар смокве преставинена е манушен со иси лен послушно вило (w13 15/3 8, 4 пас.)

  • Ере 24:8-10 — О румиме смокве преставинена е манушен сој бунтовна хем нане лен послушно вило (w13 15/3 8, 3 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Ере 22:30 — Соске акаја заповед таро Јехова на чхинавѓа е Исусескоро право те бешел ко е Давидескоро престол? (w07 15/3 10, 9 пас.)

  • Ере 23:33 — Сој е „Јеховаскоро бреме“? (w07 15/3 11, 1 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Ере 23:25-36

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) g17.2, тема тари насловно страна. Пхрав туке друмо баши повторно посета.

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) g17.2, тема тари насловно страна. Пхрав туке друмо башо јавер пути.

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) lv 5, 1-2 пас. Трудин тут те ресе џи ко вило е интересентеске.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА