Џа ко тексто

Џа ки содрежина

4-10 април

ЈОВ 16-20

4-10 април
 • Гили 79 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Охрабрин хем зајакнин е јаверен љубезна лафенцар“: (10 мин.)

  • Јов 16:5 — Амаре лафија ваљани те охрабринен хем те зајакнинен е јаверен (w06 15/3 15, 5 пас.)

  • Јов 19:2 — О лафија со пхенѓа лен о Вилдад на сине љубезна хем керѓе те овел панда попхаро е Јовеске (w06 15/3 15, 5 пас.; w94 1/10 32)

  • Јов 19:25 — Кеда е Јове сине ле најбаре искушенија, и надеж башо воскресение поможинѓа леске те издржинел (w06 15/3 15, 4 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Јов 19:20 (фуснота) — Со мислинѓа о Јов кеда вакерѓа „нашљум е кожаја ко данда“? (w06 15/3 14, 13 пас.)

  • Јов 19:26 — Сар о Јов дикхља е Девле, кеда нијекх мануш нашти те дикхел ле? (w94 15/11 19, 17 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: Јов 19:1-23 (4 мин. или похари)

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Спремин о презентацие башо акава масек: (15 мин.) Дискусија. Мукх о видеоклипија со сикавена о презентацие сар пример, хем пало адава керен лафи башо главна мисле. Охрабрин е објавителен те пишинен пли презентација.

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 42

 • Неви статија те почминел пе разговор“: (10 мин.) Дискусија. Охрабрин саринен те користинен и статија „Што вели Библијата?“ те почминен разговор кова со шај те анел џи ко библиско курси.

 • Пучиба таро читателија: (5 мин.) Говор со ка икерел ле старешина тари Стражарска кула таро 15 февруари 2015, 30 страна, 4-6 пасус.

 • Проучибе и Библија ки дворана: ia 12 погл., 13-25 пас. хем повторибе о поглавје (30 мин.)

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 65 хем молитва