Џа ко тексто

Џа ки содрежина

18-24 април

ЈОВ 28-32

18-24 април
 • Гили 17 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • О Јов сине пример баши праведност“: (10 мин.)

  • Јов 31:1 — О Јов керѓа сојуз пле јакхенцар (w15 15/6 16, 13 пас.; w15 15/1 25, 10 пас.)

  • Јов 31:13-15 — О Јов сине понизно, праведно хем обзирно (w10 15/11 30, 8-9 пас.)

  • Јов 31:16-25 — О Јов сине дарежливо спрема о чороле (w10 15/11 30, 10-11 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Јов 32:2 — Ки која смисла о Јов вакерѓа кај тано поправедно таро Девел? (w15 1/7 12, 2 пас.)

  • Јов 32:8, 9 — Соске о Елиу мислинѓа кај тано шукар те керел лафи, иако сине најтерно? (w06 15/3 16, 1 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: Јов 30:24—31:14 (4 мин. или похари)

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: g16.2 12-13. Пхрав туке друмо баши повторно посета (2 мин. или похари)

 • Повторно посета: g16.2 12-13. Пхрав туке друмо баши јавер повторно посета (4 мин. или похари)

 • Библиско курси: bh 148, 8-9 пас. (6 мин. или похари)

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 115

 • Те сикљова тари верност е јаверенгири (1Пе 5:9): (15 мин.) Дискусија. Мукх о видеоклипи Харолд Кинг: Верен на Јехова и во затвор. Пало адава, керен лафи башо пучиба: Со поможинѓа е пхралеске џикоте сине ко затвор те ачхол духовно зорало? Сар адава со ка гиљава теократска гиља шај те поможинел аменге кеда сием ко пхаре ситуацие? Сар и вера е пхралескири охрабринѓа тут?

 • Проучибе и Библија ки дворана: ia 13 погл., 13-25 пас. хем повторибе о поглавје (30 мин.)

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 81 хем молитва