Џа ко тексто

Џа ки содрежина

Увод башо лил Захарија

Увод башо лил Захарија

Главна мисле таро е Захаријаскоро пророштво ко кова тане пишиме деталија башо о авибе е Месијаскоро хем башо адава сар ка овел издајмо хем мудардо.