Џа ко тексто

Џа ки содрежина

Увод башо лил Неемија

Увод башо лил Неемија

Сикљов интересна буќа башо библиско лил Неемија, кова со керела лафи башо време кеда обновинѓа пе о Ерусалим откеда иранѓе пе о Евреија таро Вавилон.