Џа ко тексто

Џа ки содрежина

Увод башо лил Езра

Увод башо лил Езра

Сикљов интересна деталија башо библиско лил Езра, кова со керела лафи башо чачутно обожавање ко Ерусалим одкеда иранѓе пе о Евреија таро Вавилон.