Џа ко тексто

Џа ки содрежина

Увод башо лил Естира

Увод башо лил Естира

Ко акава библиско лил ка дикхе сар и Естира храбро бранинѓа е Девлескере народо. Сикљов побутер башо акава лил, башо настанија сој пишиме ки лесте, хем соске тано корисно.