Џа ко тексто

Џа ки содрежина

Увод башо лил Дела

Увод башо лил Дела

Кратка информацие башо Дела, ко кова шај те читина башо почетокија е христијанско собраниескере хем башо адава кобор сигате напредујнела сине иако сине противибе.