Џа ко тексто

Џа ки содрежина

Увод башо лил Агеј

Увод башо лил Агеј

Главна мисле таро е Агејескоро пророштво коте со истакнинела кобор тано важно те чхива и служба башо Јехова англедер амаре интересија.