Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 87

Те охрабрина амен ко состанокија

Select an Audio Recording
Те охрабрина амен ко состанокија

(Евреите 10:24, 25)

 1. 1. О лошнипе тано баро авдиве,

  шукарипе више нане.

  Те шај те кера о Девел со пхенѓа,

  бут важно и ле те шуна.

  Ко состанок редовна кеда сием,

  шај похрабра те ачхова;

  хем побари вера аменде ка ден

  о лафија со ка шуна.

  Девлескири волја ко са ка кера,

  са повише ле ка шуна.

  Ко секова состанок ка сикљова,

  о чачипе сар те манга.

 2. 2. Џанела аменде шукар о Девел,

  ваљани оле те шуна;

  хем доверба ки лесте ка сикава,

  ко состанок стално ка џа.

  Пхрален со и зрела аменге мукхља,

  шај лендар бут те сикљова.

  Кед заедно верна пхраленцар сием,

  нане со амен те дара.

  Паше о диве со пхенѓа о Девел,

  мангаја сар јекх те ова.

  Ко секова состанок ка сикљова,

  амен е Девле те шуна.