Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 85

Те примина са е пхрален

Select an Audio Recording
Те примина са е пхрален

(Римјаните 15:7)

 1. 1. Са е пхраленге пхен „шукар ален“

  Девлескоро лафи те шуна.

  Чачипе ов амен ка сикавел,

  вилестар бахтале ка шуна ле амен.

 2. 2. Е Јеховаске фала те пхена,

  со служинена пхраља мукхља.

  Са акале пхрален те ценина,

  сар ленде те ова, саринен те манга.

 3. 3. Дикх о Девел кхедела околен,

  со бут мангена о чачипе.

  Ов пле Чхавеа кхединѓа амен

  хем адалеске бут те манга е пхрален.