Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 76

Кобор тано шукар кеда фалинеа е Девле

Select an Audio Recording
Кобор тано шукар кеда фалинеа е Девле

(Евреите 13:15)

 1. 1. Кобор тано шукар

  кед ки служба ту ка џа,

  кед кереа са со шај

  те џа ко мануша.

  Тло дело деа ту,

  о Девел да дела пло.

  Бут шукар џанела ов

  кој хас мангела ле.

  (РЕФРЕНИ)

  Керела ман бут бахтало

  со дава са таро вило.

  Ка фалинав ме е Девле

  со бут мангава ле.

 2. 2. Кобор тано шукар

  кед тут некој ка шунел,

  башо вечно живото

  кас со иси вило.

  Некој ка одбинел,

  јавер друмо ка мангел.

  Амен бахтале ка џа

  те проповедина.

  (РЕФРЕНИ)

  Керела ман бут бахтало

  со дава са таро вило.

  Ка фалинав ме е Девле

  со бут мангава ле.

 3.  3. Кобор тано шукар

  кед и туја о Девел.

  Предност тани бут бари

  и служба амари.

  Спремно ка вакера,

  ка ова бут љубезна.

  Панда хари шај те џа

  е кроткон те рода.

  (РЕФРЕНИ)

  Керела ман бут бахтало

  со дава са таро вило.

  Ка фалинав ме е Девле

  со бут мангава ле.