Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 73

Молинаја баши храброст

Select an Audio Recording
Молинаја баши храброст

(Дела 4:29)

 1. 1. Вакераја башо Царство,

  башо тло анав баро.

  Иси бут со на шунена,

  мрзинена бут амен.

  Ама, дар амен нане

  соске аменцар ту сиан.

  Молинаја ту де тло духо,

  о Јехова, шун ту амен.

  (РЕФРЕНИ)

  Молинаја баши сила

  верна туке те ова.

  Башо Царство сариненге

  амен храбро те пхена.

  Бут паше тано тло диве

  кед о крајо ту ка ане.

  Молинаја баши храброст

  те де амен.

 2.  2. Шај понекогаш дараја

  соске слаба бут сием,

  тогаш сетин тут аменде

  тари пхув амен сием.

  Нека дикхен сарине

  кај на мукхеа ту амен,

  сила деа ту сариненге

  верна туке те ачховен.

  (РЕФРЕНИ)

  Молинаја баши сила

  верна туке те ова.

  Башо Царство сариненге

  амен храбро те пхена.

  Бут паше тано тло диве

  кед о крајо ту ка ане.

  Молинаја баши храброст

  те де амен.

(Дикх хем 1. Сол. 2:2; Евр. 10:35.)