Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 71

Војска сием амен е Јеховаскири!

Select an Audio Recording
Војска сием амен е Јеховаскири!

(Јоил 2:7)

 1. 1. Војска сием амен

  е Јеховаскири.

  Против о Бенг ки војна

  боринаја амен.

  Ачховаја одлучна

  верна те ова.

  Пало Исус џаја,

  бизи дар англе.

  (РЕФРЕНИ)

  Војска сием амен

  е Јеховаскири.

  Сегде башо Царство

  ка пхена амен.

 2. 2. Слуге сием амен

  е Јеховаскере.

  Кој е Девле мангела

  ле родаја амен.

  Леа те овел паше

  сикаваја ле.

  Са амендар даја

  те напредујнел.

  (РЕФРЕНИ)

  Војска сием амен

  е Јеховаскири.

  Сегде башо Царство

  ка пхена амен.

 3.  3. Војска сием амен

  е Јеховаскири.

  Спремна сием војнаке

  храбра хем бизи дар.

  Будна ка ова амен

  хем претпазлива.

  Кед иси прогонство

  верна ка ова.

  (РЕФРЕНИ)

  Војска сием амен

  е Јеховаскири.

  Сегде башо Царство

  ка пхена амен.