Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 7

О Јехова тано амари сила

Select an Audio Recording
О Јехова тано амари сила

(Исаија 12:2)

 1. 1. Праведно Девла баро ту сиан,

  храброст хем сила аменге денѓан.

  Башо хабери пхенаја амен

  ко цело свето те шај те шунен.

  (РЕФРЕНИ)

  Јехова ту силно карпа сиан.

  Сила ту деа, моќно сиан.

  Туја амен бут паше ка ова,

  ту сиан заштита, сигурно тхан.

 2. 2. Светлост тло чачипе Девла денѓа,

  бут бахтале амен Девла керѓа.

  Верно тли волја амен ка кера,

  тло Царство ко прво тхан ка чхива.

  (РЕФРЕНИ)

  Јехова ту силно карпа сиан.

  Сила ту деа, моќно сиан.

  Туја амен бут паше ка ова,

  ту сиан заштита, сигурно тхан.

 3. 3. Туте шунаја тут таро вило

  чак кед о Сатана бут хољамо.

  Ов ка мангел амен те даравел

  ама ту сила аменге ка де.

  (РЕФРЕНИ)

  Јехова ту силно карпа сиан.

  Сила ту деа, моќно сиан.

  Туја амен бут паше ка ова,

  ту сиан заштита, сигурно тхан.